Hejsan allihopa

Imorgon har arrangörsgruppen möte kl. 17.00. På Ahlmansgatan 13 som vanligt. Öppet för alla som vill vara med i årets JUPS(Jalla upp på scen) på något sätt. Det är Al-Hassan som kommer att hålla i mötet.

Sedan vill vi också informera om att under denna veckan och även nästa kommer vi vara runt om i Malmös gymnasieskolor för att informera om JUPS och även för att dela ut våra flyers så håll utskick kring det !







Jalla Upp På Scen!

JUPS (Jalla Upp På Scen) är Malmös största talangtävling för dig mellan 13-20 år. Under hösten turnerar vi runt i Malmö och siktar på att få med en stor blandning av talanger på scen. Det spelar ingen roll om du vill rappa, dansa, rocka, jonglera eller tricksa med din skateboard - allt som är värt att visa på scen ska med! Med fyra deltävlingar och slutligen final vill vi samla alla er som antingen vill synas på scen eller hjälpa till med att genomföra våra arrangemang.

Två bidrag från varje deltävling går vidare till finalen. En jury utser vilka. Alla övriga bidrag har en andra chans genom omröstningen som äger rum här på bloggen innan finalen.

Storvinsten för tävlingen är 5000 kr, men det finns mycket mer än så att hämta hem.

Tävla i grupp eller ensam. Anmäl dig på vår hemsida: www.jups.se.

Titta på bidrag från 2009: jups09.blogspot.com.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0